Mobilyaları Ucuza Mal Etme Yolu


posted by Unknown on , , , , , , ,

No comments

Usta Bir Marangozun Ürünleri

İlk gördüğünüz zaman çok beğendiğiniz ya da bir mobilya kataloğun da gördüğünüzde bu benim olmalı dediğiniz bir mobilya ya da aksesuar kesinlikle olmuştur. Bu beğendiğiniz mobilya mağazada çok büyük rakamlara satılıyor olabilir. Bu sizin vazgeçeceğiniz anlamına da gelmez. Eğer ki siz nasıl bir mobilya istediğinizi biliyorsanız, bulacağınız usta bir marangoz size tarif ettiğiniz bu mobilyayı oldukça uygun fiyata, tam olarak sizin ihtiyaçlarınıza, anlattıklarınıza ve zevkinize uygun bir tasarım çıkarabilir.

Daha Az Aksesuar

Evinizi daha güzel bir hale getirmek için çok fazla süs ve aksesuar ulundurmanız gerekmemektedir. Bu bolluk her zaman için size istediğinizi vermeyebilir. Yapılışında ucuz malzemeler kullanılan ve evinizde bunlardan poşet dolusu bulundurursanız bunlar güzel olmayacaktır. Bu eşyalar kalitesiz ve birbirinden bağımsız renk uyumsuzlukları ile evinize kötü bir hava katacaktır. İlk başlarda şık bir tane süslü ayna çerçevesi ve içerisinde renkli çiçeklerin bulunduğu güzel bir vazo ile yetinmeyi denemelisiniz. Kullanacağınız eşyalarda daha yüksek oranla el emeği ile yapılan aksesuarlara yönelin. Anneannenizin işlediği bir dantelli yastık kılıfı sizin için yeterli olacaktır.

Kendi Zevkinizi Belirleyin

Sadece ucuz olduğu için almış olduğunuz gereksiz eşyalar kısa süre sonra sizinde gözünüze batacaktır. Ancak bu ucuz eşyaları alırken bazı şeylere dikkat ederseniz bunları aldığınıza pişman olmazsınız ve daha uzun süreli kullanabilirsiniz. Burada alacağınız ucuz eşyalar arasında her zaman için kendi zevkinize uygun eşyaları almayı ihmal etmeyin. Eğer siz kumaş perde seviyorsanız ancak zebra perde alıyorsanız bu sizin için sıkıntı yaratacaktır. Bunun yanında alacağınız masa örtüsü, yatak örtüsü, runner, peçete, Amerikan servis gibi şeylerde kendi beğendiğiniz şeylerden oluşmalıdır.

Leave a Reply